Половни возила 

  Нудиме шанса да го збогатите вашиот возен парк со понудата на нашите возила


  Технички проверени

  Сите наши возила се технички проверени пред продажба

  Бесплатно осигуравање

  Добивате бесплатно осигурување на патници и стакла

  Квалитет

  Освен техничка проверка добивате и гаранција за квалитет 

  Услуга 

  Беспрекорна услуга при спроведување на целата документација 

  Spread the love
  Побарајте понуда  X
  Побарајте понуда