Половни возила 

  Нудиме шанса да го збогатите вашиот возен парк со понудата на нашите возила


  Технички проверени

  Сите наши возила се технички проверени пред продажба

  Квалитет

  Освен техничка проверка добивате и гаранција за квалитет 

  Услуга 

  Беспрекорна услуга при спроведување на целата документација 

  Spread the love
  Побарајте понуда  X
  Побарајте понуда