Регистрирајте го вашето возило и добијте ВИП третман 

Регистрација на возило, зелен картон, авто-одговороност се на едно место

Поминете безгрижно лето со Кораб Осигурување

Секаков вид на осигурување, зелен картон, авто-одоговорност и друго 

Добијте го најдоброто животно осигурување

Животното осигурување на Кораб ви дава сигурност и безбедност во било која ситуација 

ПОЛОВНИ ВОЗИЛА НА КРЕДИТ

Возило за вашиот дом, со целосна документација и гаранција 

02 2 444 607

02 2 401 160

078 412 586 

078 412 801

078 412 802

075 228 611

Пон – Пет 08:00 – 19:00

Саб 08:00 – 14:30

Осигурителни продукти 

 

Животно осигурување

Осигурување на имот

Патничко осигурување

Авто одговорност

КАСКО осигурување

Зелен картон

Менаџерско осигурување

Земјоделско осигурување

Транспортно осигурување 

А Тест Хомологација

А тестирање за секој вградден плински уред и целосна документаеција

Закажи термин за технички преглед

Закажете лесно и брзо технички преглед 

Outsouricng Услуги

За нашите деловни партнери нудиме outsourcing услуги за технички преглед. Ние го земаме вашето возило, ќе го регистрираме и ќе ви го вратиме

Регулирање на штети во осигурувањето

АУТО КОНТРОЛ ГИ НУДИ СЛЕДНИТЕ УСЛУГИ 

КОРАБ АУТО КОНТРОЛ 

А Тест Хомологација

А тестирање за секој вградден плински уред и целосна документаеција

Outsouricng Услуги

За нашите деловни партнери нудиме outsourcing услуги за технички преглед. Ние го земаме вашето возило, ќе го регистрираме и ќе ви го вратиме

Регулирање на штети во осигурувањето

 

Брокери

 

ДЕНИ ЃОРЧЕВСКИ 


КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 

075 340 330


Е-МАИЛ

deni@korabosiguruvanje.mk

 


МАРИЈА ЦРЦЕВСКА НАСТОСКА


КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 

072 258 646

Е-МАИЛ

m.crcevska@hotmail.com


ИВАНА СРЕЗОСКА


КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 

077 881 003  


Е-МАИЛ

ivanakorabins@gmail.com  


МАЈА ПЕТРОВСКА


КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 

078 412 802 


Е-МАИЛ


АЛЕКСАНДРА ЃОРЧЕВСКА


КОНТАКТ ТЕЛЕФОН 

078 412 801  


Е-МАИЛ

aleksandrag@korabosiguruvanje.mk  

 

Половни возила на кредит

Збогатете го вашиот возен парк со половни проверени возила во нашиот технички преглед комплетирани со целосна документација

Нашите партнери 

Добивате квалитетна и брза услуга со сите наши партнери

Нашите партнери 

Добивате квалитетна и брза услуга со сите наши партнери

Нашите партнери 

Добивате квалитетна и брза услуга со сите наши партнери

КОНТАКТ

 

© 2022 Кораб Инс Осигурување. Сите права се задржани.

Spread the love
Побарајте понудаX
Побарајте понуда