За Нас

Кораб ИНС АД Скопје е основано во 2011 година како Осигурително брокерско друштво. Следејки ги трендовите во во осигурувањето, постоеше простор на развој на продажбара на разновидни осигурителни продукти кој најдобро може да ги претстави и комбинира Осигурителниот брокер . 

 

Нашите локации Скопје – Комплекс Мак Оил – населба Аеродром

Подружници во Гостивар и Кавадарци.

 

Заедно со осигурителното друштво, дел од нашето семејство е и Кораб Ауто Контрол Дооел Скопје – Станица за технички преглед

 

Во 2019 ќе бидеме првото Осигурително брокерско друштво кое ќе понуди онлаин продажба на полиси во Република Македонија.

 

Кораб ИНС АД Скопје

Кораб Ауто Контрол Дооел Скопје

Кораб Инс 

Најблиску до вас во Аеродром 

02 2 444 607 

02 2 401 607 078 412 586 

078 412 801

078 412 802

075 228 611


Пон – Пет

08:00 – 19:00 

Сабота

 08:00 – 14:30


 

Spread the love
Побарајте понудаX
Побарајте понуда